“Because it all started with a Mill and a sink. Welcome to our house, decorated by us. Hope you like it as much as we do!” So reads the description for The Mill, the homestead region designed by Maxie Daviau and Shakespeare (Skinnynilla). And to be sure, there is absolutely nothing not to like about this picturesque location, positively packed with sights and photo opportunities, as well as offering numerous places to simply sit and relax.

The landing point delivers visitors close to the centre of the region, on its eastern, lowland side. The fork in the dirt track where you arrive is an open invitation to start exploring, forward toward the rugged uplands of the west side of the region, eastwards and south towards a wooden windmill, or north towards the lighthouse sitting on a shoulder of the hills….

Source: At home at The Mill in Second Life | Inara Pey: Living in a Modem World

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.